Splošni pogoji in pravila zasebnosti

Vsebina spletnega mesta

Spletno mesto www.novamedicina.org in elektronski novičnik e-novamedicina sta namenjeni strokovnjakom s področja zdravstvenega varstva in vsebujeta podatke, ki so po Zakonu o zdravilih lahko neomejeno dostopni le strokovni javnosti (3. člen Pravilnika o oglaševanju zdravil). Vsebina na spletnem mestu www.novamedicina.si in v e-novamedicina je informativne in izobraževalne narave ter ni namenjena strokovnemu svetovanju pri profesionalnem odločanju, diagnosticiranju in zdravljenju ali kot priporočilo za nakup kakršnega koli izdelka ali storitve. Za vsebino oglasov odgovarjajo naročniki promocijskih sporočil.

Prijava / registracija

Za dostop je potrebna registracija, ki je brezplačna. Postopek registracije je avtomatiziran, zbrani osebni podatki pa se uporabljajo za preverjanje identitete obiskovalcev (ali pripadajo strokovni javnosti).

Postopek preverjanja obiskovalcev spletnega mesta

Vsakega novoregistriranega uporabnika spletnega mesta in strokovne elektronske publikacije lastnik spletnega mesta in elektronske publikacije preveri v lastni bazi oz. drugih javno dostopnih bazah strokovnjakov s področja zdravstvenega varstva. V kolikor se uporabnik ne nahaja v lastnikovi bazi oz. drugih javno dostopnih bazah strokovnjakov s področja zdravstvenega varstva, lastnik uporabniku v roku enega tedna pošlje elektronsko sporočilo, v katerem prosi za dodatne informacije. V kolikor lastnik od novoregistriranega uporabnika v roku enega tedna ne prejme odgovora oziroma uporabnik z odgovorom ni utemeljil registracije na spletno mesto in publikacijo, lastnik uporabnika izbriše s seznama registriranih uporabnikov ter mu tako onemogoči dostop do spletnega mesta www.novamedicina.org in prekine pošiljanje elektronske publikacije e-novamedicina.

V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov na sedežu podjetja.

Zaščita avtorskih pravic

Vse informacije in podobe, objavljene na tem spletnem mestu www.novamedicina.org in elektronskem novičniku e-novamedicina, so last Zavoda KINOKS  in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. 

Vsebine objavljene na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene, in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Zavoda KINOKS. Zavod KINOKS aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Zunanje povezave

Spletno www.novamedicina.org in elektronski novičnik e-novamedicina vsebujeta tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta, in publikacije, nad katerimi Zavod KINOKS  nima nadzora ter ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin. Zavod KINOKS, ne prevzema odgovornosti za zaščito podatkov na spletnih straneh, za katere nudi povezavo ali referenco.

Spreminjanje vsebine

Zavod KINOKS si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino spletnega mesta in elektronske publikacije, kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji uporabe.

Kontakt

Če imate kakršnekoli težave, vprašanja ali predloge, nam pišite na sanja.svajger@kinoks.si ali na naslov podjetja: Kinoks, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.